HAKKARİ / MERKEZ - YUNUS EMRE İLKOKULU

YUNUS EMRE İLKOKULU

Adres
HALİFE DERVİŞ MAH. 603 SK. YUNUS EMRE İLK ÖRETİM OKULU BLOK NO 7 MERKEZ / HAKKARİ
Vizyon
Kültürel mirasımızı değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek Bizler istiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Hem öğreten hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Paydaşlarımız sorumluluklarının bilincine varsın. Öğrencilerimiz Atatürk İlke ve devrimlerine sahip çıksın. Öğretmen ve öğrencilerimiz amaçları doğrultusunda bilişim teknolojilerini etkili kullanabilsin. İletişim becerilerini etkili kullansın. Sevgiye ve barışa inanan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninden insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
Araç - Halk Otobüsü
Merkez - Halife Derviş Mahallesi