HAKKARİ / MERKEZ - YUNUS EMRE İLKOKULU

etwinning projesi

"Bambu Agacı" eTwinning Projesi

"Bambu Ağacı" eTwinning Projesi okulumuzda, 3/B Sınıf Öğretmenimiz ayşe Hümeyra Doğan katılımıyla yürütülmektedir.

Projemizde,

Çin felsefesinde motivasyonun sembolü olan Bambu Ağacı İnanmanın, sabrın emeğin ve sevginin bizlere yansımasıdır. Projemizde öğrencilerimize sevgi, sabır, emek, başarı ve kararlılık gibi olumlu değerleri verip bu değerlerle yeni davranışlar kazandırmayı hedefliyoruz. Değerler eğitimi ile öğrencilerimize kendilerini tanıtma, yardımlaşma, paylaşım, işbirliği kazandırırken, drama, hikaye yazma, video ve sunu oluşturma, fikirlerini özgürce ifade etme ve empati kurma becerilerini geliştirecek etkinliklerle eğlenceli bir öğretim ortamı sağlamaktır.
           Öğrenci merkezli proje tabanlı öğrenme yönteminin kullanılacağı projede, hedefler multidisipliner yaklaşımla verilecek. Proje konuları 6-12 yaş arası öğrencilere hitap edecek şekilde seçilmiştir.

Yayın: 26.04.2022 - Güncelleme: 26.04.2022 13:20 - Görüntülenme: 153